logo

Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε μας, στα τηλέφωνα 2610 222.111&6944 348.187

Μέλος της Ένωσης Διπλ. Αισθητικών Πελ/νήσου, Αιτωλ/ανίας και Ιόνιων Νήσων.

ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ LED

Δώσε ενέργεια στα κύτταρα
για νεανικό, λαμπερό και λείο πρόσωπο

H φωτοθεραπεία με χρήση LED αποτελεί την πλέον σύγχρονη, ασφαλή και αποτελεσματική διαδικασία που αυξάνει τη ζωτικότητα των κυττάρων και διεγείρει τους ινοβλάστες μέσω της φωτοδιέγερσης με απόλυτα φυσικό τρόπο. Τα κύτταρα της επιδερμίδας εκτίθενται στο ευεργετικό φως διαφόρων συχνοτήτων στο φάσμα του ορατού φωτός με χρήση έγχρωμων ειδικών LED, χωρίς να εκτεθούν στην βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία (UV). Με την έκθεση των κυττάρων στη φωτεινή ενέργεια των LED, βοηθούμε την επιδερμίδα σε μία σειρά από ζητήματα που απασχολούν άνδρες κι γυναίκες όλων των ηλικιών.

Ο τρόπος δράσης της φωτοθεραπείας;

Το ορατό φως (400-760nm) είναι τμήμα της ηλιακής ενέργειας και ζωοδότης της ζωής του πλανήτη, λειτουργεί σαν “φωτοσύνθεση” για το δέρμα και είναι ωφέλιμο, ζωογόνο και θεραπευτικό. Τοποθετώντας μια μάσκα υψηλής τεχνολογίας στο πρόσωπο, το φωτίζουμε με φως χρώματος – διαφορετικής συχνότητας – ανάλογα με την θεραπείας που έχει ανάγκη το δέρμα καθώς έχει αποδειχτεί ότι έχει ισχυρή αναγεννητική, αντιγηραντική και επουλωτική δράση. Το τμήμα του ορατού φωτός δεν παράγει θερμότητα όπως την υπέρυθρη ακτινοβολία (760-3000nm) έχοντας σαν αποτέλεσμα την ξηρότητα του δέρματος, ούτε προκαλεί τις βλάβες που προκαλούν οι υπεριώδης ακτινοβολίες UNA-UVB-UVC (190-400nm).

Το κόκκινο φως, αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης καθώς ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και του οξυγόνου στους ιστούς. Προτείνεται για συνεδρίες αντιγήρανσης, βοηθά στην μείωση ρυτίδων και τα “κουρασμένα” δέρματα.

Το μπλε φως, καταπολεμά τα σημάδια της ακμής (προπιονοβακτηρίδιο), προσφέροντας ανακούφιση και υγιή όψη στα ακνεϊκά δέρματα. Παράλληλα δρα και στους σμηγματογόνους αδένες, περιορίζοντας την παραγωγή σμήγματος και συρρικνώνει του διεσταλμένους πόρους. Επίσης μειώνει κοκκινίλες, ερεθισμούς, δυσχρωμίες και πανάδες, έτσι το δέρμα γίνεται λαμπερό με πολύ πιο σφριγηλή όψη και απαλή υφή.

Το πράσινο φως, βελτιώνει τη διαδικασία επούλωσης της “φθαρμένης” επιδερμίδας, βοηθά στην εξισορρόπηση της μελανίνης και μειώνει την υπερμελάγχρωση.

Το κίτρινο φως, βοηθά στην αποβολή τοξινών μέσω του λεμφικού συστήματος καθώς προωθεί την καλύτερη λειτουργία του. Ακόμα προσφέρει ενέργεια στα κύτταρα, βελτιώνοντας την ενδοκυτταρική οξυγόνωση.

Το μωβ φως, μειώνει τις ρυτίδες και ουλές ακμής, μιας και συνδυάζει το κόκκινο και μπλε τα οποία διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου.

Ανοιχτό μπλε, για βελτίωση μεταβολισμού, προσδίδοντας ενέργεια στα κύτταρα.

Το λευκό φως, μπορεί να διεισδύσει βαθιά στο δέρμα και επιταχύνει το μεταβολισμό των ιστών, αποσυνθέτει τις χρωματικές κηλίδες, μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και συσφίγγει το δέρμα.

 

Επιπλέον, η δυνατότητα εναλλαγής των διαφορετικών χρωμάτων στοχεύει στην αντιμετώπιση αναγκών του προσώπου. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει καλύτερα αποτελέσματα όταν συνδυάζεται διαφορετικά χρώματα. Για παράδειγμα ο συνδυασμός του κόκκινου με το κίτρινο φως προκαλεί έντονη ενεργοποίηση των ινοβλαστών ενώ ο συνδυασμός πράσινου και το κίτρινου αντιμετωπίζει δραστικά τις καφέ κηλίδες.

Μετά από πόσο διάστημα θα δω αποτελέσματα;

Το δέρμα του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικό, επίσης εξωγενής παράγοντες αλλά και οι συνήθειες του, όπως η διατροφή, κατανάλωση αλκοόλ, το κάπνισμα, κλπ, και φυσικά η ηλικία επηρεάζουν το χρόνο εμφάνισης των θετικών αποτελεσμάτων. Οι περισσότεροι αρχίζουν να βλέπουν αποτελέσματα μετά από 3-4 βδομάδες, ανάλογα βεβαία της θεραπείας που ακολουθούν. Αν πραγματοποιούνται συνεδρίες για αύξηση κολλαγόνου και αντηγήρνασης, τα πρώτα αποτελέσματα θα εμφανιστούν στις 3-4 εβδομάδες, στις 4 έως 5 εβδομάδες εξασθενούν οι δυσχρωμίες. Η πρώτη βελτίωση που παρατηρείται συχνά, είναι η συρρίκνωση των πόρων του δέρματος έτσι έχετε ένα πιο λείο δέρμα και αισθάνεστε το μακιγιάζ σας να “στρώνει” καλύτερα.

Υπάρχουν έρευνες σχετικά με την αποτελεσματικότητα των LED;

Η φωτοθεραπεία LED έχει γίνει αντικείμενο πολλών ερευνητικών μελετών, επιβεβαιώντας τις ευεργετικές και θεραπευτικές δράσης του ορατού φωτός στο δέρμα. Τις ιδιότητες αυτές, του ορατού φωτός τις ανακάλυψε και χρησιμοποιεί η NASA για ταχύτερη επούλωση των τραυμάτων των αστροναυτών, και έχει μια εκτενή τεκμηρίωση των σχετικών ερευνών υποστηρίζοντας την αποτελεσματικότητα των LED.

Δείτε σχετικό άρθρο για τη χρήση των LED από το US National Library of Medicine

Από ποια ηλικία μπορώ να χρησιμοποιήσω τη φωτοθεραπεία;

Δεν υπάρχει περιορισμός για την χρήση της φωτοθεραπείας από την ηλικία, το φύλο και τον τύπο του δέρματος.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Η εφαρμογή της φωτοθεραπείας δεν έχει αναφερθεί να προκαλεί οποιαδήποτε ανεπιθύμητη παρενέργεια.

Μετά από κάθε συνεδρία τι κάνω;

Η κάθε συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 15 έως 60 λεπτά ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος. Αμέσως μετά μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε χωρίς κάποιο περιορισμό, όπως να εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας. Δεν υπάρχει κανένας χρόνος αποθεραπείας .

 

Αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε την δράση θεραπειών που πραγματοποιείται στο χώρο μας, από το εξειδικευμένο προσωπικό μας ή θέλετε να δώσετε μια επιπλέον βοήθεια στην επιδερμίδα του προσώπου σας, ώστε να επιβραδύνετε τον χρόνο ή και να τον αντιστρέψτε, η φωτοθεραπεία ΕΙΝΑΙ για ΕΣΑΣ.

Αποτελέσματα μετά από δύο βδομάδες θεραπείας σώματος με χρήση PBSerum Lift

Αποτελέσματα μετά από δύο βδομάδες θεραπείας σώματος με χρήση PBSerum Lift
Αποτελέσματα ρυτίδων μετά από δύο βδομάδες θεραπείας με χρήση PBSerum Lift Extreme Firmness+

Αποτελέσματα ρυτίδων μετά από δύο βδομάδες θεραπείας με χρήση PBSerum Lift Extreme Firmness+

Αποτελέσματα χαλάρωσης στην κοιλιά μετά από δύο βδομάδες, θεραπείας σώματος με χρήση PBSerum Lift

Αποτελέσματα χαλάρωσης στην κοιλιά μετά από δύο βδομάδες, θεραπείας σώματος με χρήση PBSerum Lift

Αποτελέσματα ρυτίδων μετά από δύο βδομάδες θεραπείας με χρήση PBSerum Lift Extreme Firmness+

Αποτελέσματα ρυτίδων μετά από δύο βδομάδες θεραπείας με χρήση PBSerum Lift Extreme Firmness+

Αποτελέσματα κυτταρίτιδας μετά από τέσσερις βδομάδες, θεραπείας σώματος με χρήση PBSerum Lift

Αποτελέσματα κυτταρίτιδας μετά από τέσσερις βδομάδες, θεραπείας σώματος με χρήση PBSerum Lift

Έχουν αποτέλεσμα;

  Κυτταρίτιδα

Με τα ένζυμα PBSerum® έχουμε επιβεβαιωμένα αποτελέσματα µείωσης της όψης φλοιού πορτοκαλιού και βελτιωµένη εµφάνιση του δέρµατος στο 100% των περιπτώσεων.

  Ακνεϊκά δέρµατα

Μείωση των σµηγµατορροϊκών συσσωρεύσεων καθώς και του µεγέθους των πόρων.

  Λίπος

Στο σώµα έχει παρατηρηθεί έντονη περιµετρική απώλεια λίπους στο 91% των περιπτώσεων µε µέση µείωση ανά περιοχή 2cm.