logo

Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε μας, στα τηλέφωνα 2610 222.111&6944 348.187

Μέλος της Ένωσης Διπλ. Αισθητικών Πελ/νήσου, Αιτωλ/ανίας και Ιόνιων Νήσων.

4 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Μια εφαρμογή
αρκεί
Νεανικό πρόσωπο
Σφριγηλό σώμα

CombiTherapy

Χρόνος! Τον αντιλαμβανόμαστε βλέποντας τις αλλαγές πού εμφανίζονται στο πρόσωπο και γενικότερα στο σώμα μας. Ρυτίδες, χαλάρωση, λεπτή επιδερμίδα και σακούλες στα μάτια είναι μερικά από αυτά που μας απασχολούν για το πρόσωπο, αλλά και συσσώρευση τοπικού λίπους, ραγάδες και κυτταρίτιδα μας κάνουν να αισθανόμαστε άβολα! Τώρα αντί να σας απασχολεί ο χρόνος, μάθετε την CombiTherapy. Η CombiTherapy είναι η νέα θεραπευτική διαδικασία που συνδυάζει 4 θεραπείες. Το πρωτοποριακό HIFU με RF, LipoLaser και Endermology. Όλα αυτά ταυτόχρονα από ένα μηχάνημα!

Γιατί CombiTherapy ;

Οι 4 τεχνολογίες σε συνδυασμό με την άρτια γνώση του προσωπικού του BE BEAUTIFUL, κάνουν τη CombiTherapy το τέλειο μέσο για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας αλλά και του τοπικού λίπους σε κάθε σημείο του σώματος. Σας δίνει αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητες σας μιας και δεν απαιτεί περίοδο αποθεραπείας.

Ορατό αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία!!

Τι είναι HIFU,RF, Lipolaser, Endermology ;

HIFU

High-intensity focused ultrasound (HIFU) είναι η τεχνολογία “υψηλής ενέργειας εστιασμένων υπερήχων”, οι οποίοι δρουν σε βάθος 4-13mm, είναι εγκεκριμένη από τον FDA.
Οι εστιασμένοι υπέρηχοι προκαλούν ελεγχόμενη θερμοπηξία, η οποία αναγκάζει τον οργανισμό σε κολλαγονογέννεση και αύξηση της ελαστίνης με αποτέλεσμα την αναδόμηση του δέρματος. Επίσης η χρήση HIFU ενδείκνυται για την καταστροφή λιποκυττάρων. Η εφαρμογή της προκαλεί αύξηση της θερμοκρασίας τους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία μικρο-φυσαλίδων αέρα προκαλώντας την καταστροφή της κυτταρική τους μεμβράνης. Η αποβολή από τον οργανισμό των κατεστραμμένων λιποκυττάρων γίνεται με φυσικό τρόπο μέσω της λέμφου του οργανισμού.

RF Ραδιοσυχνότητες

Το χόριο τρέφει και υποστηρίζει την επιδερμίδα, με το RF ενεργοποιούνται οι μηχανισμοί
επιδιόρθωσης του χορίου προκαλώντας ανάπλαση κολλαγόνου και ελαστίνης. Μπορούν να δράσουν και σε μεγαλύτερο βάθος, στο επίπεδο των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα την αύξηση του μεταβολισμού και πρόκληση λιποδιάλυσης.

LipoLaser

Το Lipolaser διεγείρει άμεσα τους μηχανισμούς φωτοανάπλασης. Όταν χρησιμοποιείται συνεργατικά με RF έχει θεαματικά αποτελέσματα σε εφαρμογές για σύσφιξη, καθώς μειώνει και των αριθμό των συνεδριών.

Endermology

Η λεμφική παροχέτευση και αύξηση της μικρο-κυκλοφορίας είναι πολύ σημαντική. Σε εφαρμογές HIFU για να αποβληθούν τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα αυτό επιτυγχάνεται με τη ρυθμιστική αναρρόφηση.

Θεραπείες σώματος

Ο συνδυασμός των 4 τεχνολογιών βοηθά στη μείωση του τοπικού λίπους σε όλες τις περιοχές του σώματος, παράλληλα με σύσφιξη των σημείων θεραπείας. Έτσι αντιμετωπίζεται η χαλάρωση μετά την απώλεια βάρους αφήνοντας το σώμα σας καλλίγραμμο στην εμφάνιση.

Απομάκρυνση τοπικού λίπους

Αδυνάτισμα σώματος

Μείωση της κυτταρίτιδας

Λεμφική αποστράγγιση

Βελτιώσει ελαστικότητας του δέρματος

Εξομάλυνση περιγράμματος σώματος

Lipolaser
Lipolaser

Πόσο διαρκεί η κάθε συνεδρία και πόσες χρειάζονται;

Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι περίπου 30 λεπτά. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την περιοχή και την ένταση του προβλήματος.

Πονάει η εφαρμογή ;

Άνετη και ανώδυνη χαρακτηρίζεται η εμπειρία με τις συνεδρίες CombiTherapy αφού μπορείτε να πίνετε τον καφέ σας, να χρησιμοποιείται το κινητό σας ή να ακούτε μουσική, ανάλογα βέβαια από την περιοχή εφαρμογής. Το μόνο που θα αισθανθείτε είναι μια μικρή αύξηση της θερμοκρασίας στην περιοχή εφαρμογής.

Αποτελέσματα

Επειδή τα λιποκύτταρα καταστρέφονται στις περιοχές που εφαρμόζεται η CombiTherapy, ο αριθμός τους μειώνεται. Αν ακολουθήσετε έναν σωστό και υγιή τρόπο διατροφής και γενικότερα ζωής, τα αποτελέσματα διαρκούν μόνιμα.